Budapesten akciózik Scarlett Johansson a Fekete Özvegy új előzetesében

2021. április 3. – 20:08

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Szombat este jelent meg a Fekete Özvegy legújabb előzetese, tele budapesti snittekkel. A kétszeres Oscar-jelölt Scarlett Johansson által játszott karakter eredettörténetét bemutató képregényfilmet július 9-én mutatják be a mozik. A Cate Shortland által rendezett film feltehetően az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményei után játszódik majd.

A filmet Budapesten forgatták, és a rendelkezésre álló információk alapján úgy tűnik, hogy a fővárosnak nem Moszkvát, Berlint vagy Prágát kell majd alakítania, mint az elmúlt évek hollywoodi produkcióiban annyiszor, hanem a film egyes részei valóban Budapesten játszódnak majd.

Az előzetesben többek között feltűnik a Citadella, a Keleti pályaudvar, a Széchenyi utca és a Magyar Tudományos Akadémia is, a Taskmaster nevű főgonosszal pedig többek között az Alkotmány utcában kell majd megküzdenie a Fekete Özvegynek a trailer alapján.

A Marvel-képregényekben először 1980-ban feltűnt Taskmaster figurája arról ismeretes, hogy ellenfeleinek bármilyen fizikai képességét utánozni tudja. Az antihős egyik Marvel-filmben sem bukkant fel eddig. A film főbb szerepeit, a Fekete Özvegy fogadott családtagjait Florence Pugh (Kisasszonyok), David Harbour (Stranger Things) és Rachel Weisz (A kedvenc) alakítják majd.

A Marvel Filmes Univerzum 24. darabját eredetileg 2020. május 1-jén mutatták volna be, azonban először tavaly márciusban halasztották el bizonytalan időre, majd szeptemberben bejelentették, hogy 2021. május 7-én jön majd a bemutató. Idén márciusban azonban újra elhalasztották a premiert, ezúttal július 9-ig.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!