Chris Hemsworth dublőrje nehezen tart lépést a színész izmosodásával, sok neki a napi hét étkezés

2021. február 8. – 22:19

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Chris Hemsworth olyan tempóban szedi fel az izmot, amivel dublőr-kaszkadőre nehezen tud lépést tartani – írja a CNN. Bobby Holland Hanton, aki Thor szerepét veszi át egy-egy jelenetre Hemsworthtől, egy ausztrál rádiónak mesélt arról, hogy milyen a valaha volt „legnagyobb Thornak” lenni.

Bár sokan elismerik Hemsworth odaadását, amivel a karakterhez áll, Hanton szerint rengeteg, néha gyötrelmes munka áll az átalakulás mögött.

„Mindenki mondja, hogy »Nézd, mekkora!«, én meg csak azt tudom mondani, hogy » «Ja, szuper, most nekem is ekkorát kell nőnöm«”

– mondta a kaszkadőr.

Hanton a 2013-as Thor: Sötét világ óta dolgozik a színésszel, és állítása szerint már odáig fajult az izompakolás, hogy nem tudja élvezni az ételeket. Kétóránként kell ennie, gyakorlatilag kötelességgé vált.

„Nem szeretek két óránként enni”

– jelentette ki.

Szerinte mégis az az igazán meglepő, hogy az edzés és a diétázás megviselte a testét, de Hemsworthön nem látja ugyanezt a szenvedést. Úgy érzi, hogy nehéz az extra súlyt cipelni folyamatosan, Hemsworthön viszont ez nem látszik.

A Tyler Rake: A kimenekítés után meg kellett műteni Hanton hátát, mert valószínűleg megerőltette egy csatajelenetben. A kaszkadőrök számára egy ilyen beavatkozás drága lehet, mert a veszélyes munkájuk miatt nehezen tudnak egészségbiztosítást kötni.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!