El tudja képzelni? Liam Neeson lenne Drebin hadnagy az új Csupasz pisztolyban

2021. január 20. – 15:10

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Liam Neesont eddig a filmjei alapján inkább búsképű, feszült arcú drámai vagy akcióhősként ismertük. Elég nehéz elképzelni azt, amit most a People magazin ír, miszerint pont vele élesztenék újjá a legendás Csupasz pisztoly sorozatot, amelyben ő lenne a botcsinálta Drebin hadnagy.

A People szerint évek óta tervezik Hollywoodban a Csupasz pisztoly remake-jét. Az Ed Helmsszel (Másnaposok) tervezett verziót nem sikerült tető alá hozni, Seth MacFarlane rendező (Ted, Family Guy) most Liam Neesont környékezte meg.

A magazinnak maga Liam Neeson árulta el, hogy megkereste a Paramount stúdió, ahol arra voltak kíváncsiak, hogy vállalná-e a Csupasz pisztoly franchise felélesztését.

Seth MacFarlane rendező már egy 2015-ös interjúban beszélt az általa nagy komikus tehetségnek tartott Liam Neesonról. Az interjúban azt mondta: az az álma, hogy egy olyan stílusú vígjátékot forgasson vele, amiben Neeson olyasmi karaktert játszik, mint Leslie Nielsen a Csupasz pisztolyban.

A rendező most nem egy ehhez hasonló filmet, hanem magát a Csupasz pisztoly folytatását készítené el. Liam Neeson egyelőre még nem döntött. A People-nek azt mondta:

Ez vagy véget vetne a karrieremnek, vagy egészen új irányba vinne. Egész őszintén nem tudom.

Azt kevesen tudják, hogy a Csupasz pisztoly főszereplőjeként világhírűvé vált, 2010-ben elhunyt Leslie Nielsen a széria előtt Liam Neesonhoz hasonlóan elsősorban drámai szerepekben tűnt fel. A széria az ő karrierjét valóban teljesen új irányba vitte, mert a Csupasz pisztoly után csak vígjátékokban játszott.

Egy biztos: ahogy Leslie Nielsen, úgy Liam Neeson is halálkomoly tud lenni egy komédia kellős közepén. Nézze meg ezt a részt Ricky Gervais Life's too Short című sorozatából, amelyben Neeson nagyon szeretne vicces lenni:

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!