Lady Gaga és Jennifer Lopez lesz Biden virtuális beiktatási ünnepségének két főszereplője

2021. január 14. – 15:24

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Ahogy arról a CNN beszámolt, újabb neveket jelentettek be a Biden január 20-i beiktatásának estéjére szervezett tévéműsorra. A személyes ünneplés idén a koronavírus miatt elmarad, a tévéműsor koncertjei is az ország több pontjából előre felvett, valamint az élőben előadott fellépések keverékéből állnak majd össze.

Lady Gaga, aki az elnökválasztás alatt kampányolt Biden mellett, előadja az amerikai nemzeti himnuszt, Lopez pedig koncerttel készül. Mellettük megjelenik majd Amanda Gorman, a 23 éves afroamerikai aktivista költő, Andrea Hall, az első fekete nő, akit a beiktatási bizottságon belül tűzoltókapitánnyá neveztek ki, valamint Demi Lovato, Justin Timberlake, Ant Clemons és Bon Jovi is.

Nem ez lesz az első alkalom, amikor Lady Gaga énekelheti a himnuszt egy fontos amerikai eseményen, a 2016-os Super Bowl előtt is ő adhatta elő azt.

A több csatornán is sugárzott (a nagy csatornák közül a Foxon nem követhetik majd az amerikaiak) műsort a járvány ellen küzdő hősök tiszteletére szervezik. A 90 perces műsort Tom Hanks vezeti majd.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!