2023-ra ígéri a Warner a Kengyelfutó gyalogkakukkról szóló önálló filmjét

2020. december 24. – 20:06

Másolás

Vágólapra másolva

Szerda este jelentette be a Warner Bros, hogy három mozimegjelenéssel érkezik 2023-ra: a Kengyelfutó gyalogkakukk-filmmel, a Bíborszín feldolgozásával és a Furiosával, írja a Hollywood Reporter.

A Kengyelfutó gyalogkakukk feldolgozása Coyote vs. Acme címen fut majd: az Acme a prérifarkas által használt (és sosem működő) robbanószereket gyártó fiktív márka a az eredeti animációs sorozatban. A film élőszereplős-animációs hibrid lesz, ami a klasszikus Looney Toons karaktereken alapul, és amit 2023. július 21-re ígérnek. Ezt Dave Green rendezi majd, aki korábban a Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból! rendezője volt.

A Furiosa egy spinoffja a Mad Max: Fury road-nak, ezt George Miller írja és rendezi majd, 2023. júniusára ígérik a megjelenését, Anya Taylor-Joy (Széttörve, Emma) lesz a főszereplője. Alice Walker regénye és a Tony-díjas Broadway musical alapján érkezik egy film 2023. decemberére a Bíborszínből is. Ennek producerei között szerepel Oprah Winfrey, Steven Spielberg és Scott Sanders is.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!