Itt a Black Mirror készítőinek új komédiájának előzetese

2020. december 21. – 17:16

frissítve

Itt a Black Mirror készítőinek új komédiájának előzetese
Hugh Grant a Death to 2020 című filmben – Fotó: Keith Bersntein / NETFLIX

Másolás

Vágólapra másolva

Megérkezett a Black Mirror készítői által jegyzett Death to 2020, azaz „Halál 2020-ra” című film előzetese.

A trailer alapján szinte biztos, hogy egy áldokumentumfilmről lesz szó, amelyben Hugh Grant történészt játszik majd, mellette pedig Samuel L. Jackson-t, Lisa Kudrow-t és a Stranger Thingsből ismert Joe Keery-t is láthatjuk majd.

A Netflix fekete komédiának sorolta be, a készítők viszont inkább „különleges vígjáték-eseménynek” nevezték a filmet, amelyet december 27-én mutatnak majd be.

Charlie Brooker netflixes sorozat készítője korábban arról beszélt, hogy 2020 olyan év volt, amit nem tudnának felülmúlni, de azért mégis megpróbálnak hozzászólni az elmúlt időszakhoz. Már december elején megjelent egy teaser az áldokumentumfilmmel kapcsolatban, akkor úgy tűnt, hogy a Death to 2020 a Black Mirror különkiadása vagy új része lesz, a Netflix viszont különálló alkotásként jelöli a filmet.

Brooker azt mondta, hogy az utóbbi időben elég elfoglalt volt, így a közeljövőben nem várható egy újabb évad, és azt is hozzátette, nem tudja, hogy jelenleg mennyire vágynak az emberek széthulló társadalmakról szóló történetekre, úgyhogy most nem dolgozik ilyeneken. A sorozatnak jelenleg öt évada van, és érkezett már hozzá egy önálló interaktív film is Bandersnatch néven.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!