David Hasselhoff nem bír a vérével, egy érzelmes metáldallal próbál hódítani

2020. december 11. – 16:30

Másolás

Vágólapra másolva

Amikor az ember már azt gondolja, hogy semmivel nem lehet meglepni, egyszer csak gejzír módjára kitör David Hasselhoff a nyugdíjból, hogy egy metál dallal próbálja meg elrabolni a hölgyek szívét, ahogy tette ezt egész karrierje során. A társa ebben a CueStack zenekar.

A klip vizuálisan nem túl izgalmas, a lényeget megoldották zsúfoltan beépített nagyvárosokat ábrázoló stock fotókból, amire vetítve aztán lehet rasztát himbálni a gitárosnak, miközben David meg hol a távolba mutogat, hogy pedig a klasszikus ökölszorítós, könyökbehúzós pózzal adja tudtunkra: komolyan gondolja, amiről énekel, és erősen marcangolja is a szövegnek minden sora.

David Hasselhoff a jövőbe mutat, ahol újra lehet koncertekre járni
David Hasselhoff a jövőbe mutat, ahol újra lehet koncertekre járni

Nem tudok másra gondolni, mint hogy a jó öreg Michael megirigyelte a Hooligans együttes sikerét, akik egy éles váltással újabban elkezdtek brutális metált játszani, amit néha hörgésekkel is tarkítanak.

Nem tudom kihagyni azt a történetet a végéről, amikor David Hasselhoff kevésbé heroikus éveiről készült dokumentumfilmet láttam jópár éve, ahol őszintén beszélt az alkoholproblémáiról. Egy ponton mesélte, hogy eljárt az Anonim Alkoholisták gyűléséire. Azóta nem tudom felfogni, hogy ez hogy volt lehetséges.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!