Lang Györgyi 40 éve terhes volt Kulka Jánostól

2020. december 9. – 12:58

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Körülbelül tízéves koruk óta ismerik egymást Szegedről, ám ekkor még csak szimpatikusnak sem találták egymást – később azonban, 1977-ben úgy alakult, hogy közelebb került egymáshoz Kulka János és Lang Györgyi, a Pa-dö-dő énekesnője.

„És akkor születésnapom volt, 19 éves voltam, és akkor összejöttünk” – beszélt kapcsolatukról Till Attila TV2-n futó Propaganda című műsorának legutóbbi, decemberi adásában, amire szerdán figyelt fel a Blikk. Kérdésre Lang azt mondta, neki ez szerelem is volt, Kulka inkább barátságként tekintett vissza a kapcsolatra, ami az énekesnő szerint véd- és dacszövetség volt. Kulka és Lang együtt is éltek, a négy év egyetemi képzés után Pécsre is együtt költöztek, ott is együtt laktak.

A Kulka Jánosról készült portré itt érhető el, kb. 14:30-tól beszélnek a kapcsolatukról.

„Úgy éreztem, hogy a mi kapcsolatunk elképesztően csodálatos, mindjárt megkéri a kezemet. Este hazamentünk a színházból, majd azt mondta: »Ugye, már milyen rossz ez a kapcsolat? Én inkább elköltöznék.« Tehát ilyen jól éreztem” – beszélt aztán arról, hogyan ért véget a kapcsolatuk, ami után egy évig ki is volt borulva.

„Szörnyű volt az az egy év, terhes voltál”

– szólt bele Kulka, amikor pedig a műsorvezető rákérdezett, Lang megerősítette, hogy a színész volt a gyerek apja. Kulka a műsorban azt mondta, most már szégyelli magát a történtek miatt, nagyon önző volt, ám Lang szerint ezen már nincs mit szégyellni, kapcsolatuk barátivá vált később.

„Lenne egy kövér, szőrös, széles szemöldökű, undok kislányunk” – fűzte hozzá még az énekesnő, Kulka pedig azt is mondta, Lang Györgyi kétszer is terhes volt az 1980-as évek elején. Kulka János 2014-ben vállalta fel, hogy meleg.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!