Halál 2020-ra! – üzenik a Black Mirror készítői

2020. december 7. – 18:58

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A brit Netflix Twitter-csatornáján tűnt fel egy rejtélyes teaser videó, amiben a közönségkedvenc sci-fi sorozat, a Black Mirror készítői lengetnek be egy speciális epizódot a sokszor elátkozott 2020-as év betőzéseképpen.

2020-ról sokszor elhangzott már, hogy annyira nyomasztó, mintha csak a Black Mirror stábja írta volna a forgatókönyvét. A készítők most erre játszanak rá egy, a Netflix hivatalos definíciója szerint „különleges vígjáték-eseménnyel”, amiről csak annyit tudni, hogy még az idén adásba kerül, és olyan nevek szerepelnek benne, mint Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrow, Leslie Jones, Joe Keery (Stranger Things), Kumail Nanjiani (Szilícium-völgy), és Cristin Milioti (A Wall Street farkasa). A teaser szerint keveredni fognak a valós és fikciós események, a valódi archív felvételek és a direkt a filmhez forgatottak.

Több részletet nem osztott meg róla a Netflix, csak annyit, hogy olyan élmény lesz, amit sosem felejtünk el, egy olyan évről, amit mind szeretnénk inkább elfelejteni.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!