Van nagyon fölösleges 250 ezer forintja? Mutatjuk, mire költse

2020. november 17. – 16:31

Másolás

Vágólapra másolva

Ha mindig is úgy szeretett volna kinézni, mint egy munkás, de közben mindig is el szerette volna mondani magáról, hogy önnek aztán tényleg semmi sem drága, ha arról van szó, hogy indokolatlanul sok pénzt költsön el valamire, akkor ön a Ralph Lauren egyik új termékének a célcsoportja.

Potom 699 euróért (kb. 250 ezer forint) vásárolható meg a Ralph Lauren webshopjából a németül csak „ Overall mit Farbspritzern” nevű termék, vagyis a festékfoltos overál.

Igen, pontosan úgy néz ki, mint egy bármilyen átlagos melósruha, azzal a különbséggel, hogy ez japán vászonból van, illetve a festékfoltok és kopások is szorgos kezek munkáját dicsérik. Mármint olyan értelemben, hogy nem szorgos munka közben kerültek a ruhára, hanem szorgos munka volt az, hogy a ruhára kerüljenek.

A hagyományos melósruháknál nagyjából 25-ször kerül többe, és ugyan kutakodtunk az interneten, hogy ez vajon valami fura jótékonysági akció-e a cég részéről vagy valami hasonló, de erre utaló nyomokat nem találtunk.

Egyébként jó kérdés, hogy ha valaki felveszi a Ralph Lauren overálját, és abban grasszál az utcán, akkor az emberek honnan fogják tudni, hogy nem egy ebédért kiugró szobafestő, hanem egy tudatos divatfogyasztóval találkoznak szembe? Az egyetlen márkajelzés ugyanis az overál címkéjén látható, az is belül van, így kifele tényleg pontosan ugyanolyan, mint bármilyen munkaruha.

A nagyon kicsi és a nagyon nagy vásárlók viszont egyelőre kénytelenek várni, XS-es és XXL-es méretben pillanatnyilag nem kapható a csodatermék.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!