Filmforgatásnak álcázták a Mátrix 4 partiját Németországban, eljárás indulhat a stúdió ellen

2020. november 14. – 14:05

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kattintson ide a legfrissebb hírekért!

Szigorúan tilos a németországi Brandenburg tartományban a partik szervezése 50 fő fölött, ezért eljárás indulthat a potsdami Studio Babelsberg ellen, ahol 200 fős partit tartott a Mátrix4 stábja Keanu Reeves és barátnője részvételével, írja a Page Six a német Bild cikke alapján.

A forgatás végét ünneplő partin pirotechnikai bemutató, dj és telt táncterem, több bár és tetoválás is volt a film szereplői és a stábtagok számára, és a Reeves-páron kívül ott volt a Mátrix rendezője, Lana Wachowski is. Az egyik vendég a Bildnek azt nyilatkozta, hogy a parti előtt minden résztvevőn koronavírus-fertőzést kimutató gyorstesztet végeztek, és a bulin maszkot kellett hordani, de elismerte, hogy ezt az este során többen nem tartották be.

A potsdami stúdió szerint filmforgatás zajlott, és minden higiéniai követelményt betartottak. A vendégek azonban cáfolták, hogy a buli alatt forgatás lett volna. A film forgalmazója, a Warner Bros. egyelőre nem kommentálta a híreket.

A német egészségügyi hatóságok a sajtóból értesültek az esetről, mint elmondták, nem kaptak bejelentést a rendezvényről. Jelenleg a Bild fotói alapján vizsgálják az esetet, és akár eljárás is indulhat a stúdió ellen.

A Mátrix 4 2021. december 22-én kerül a mozikba.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!