Magyar rendező, magyar szereplők David Guetta új klipjében

2020. november 13. – 20:04

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

‘A „Save My Life” David Guetta és Morten új dala, amelyet Tiesto kiadója a Musical Freedom címkéje alatt jelenik meg. A Save My Life írója és rendezője a nemzetközi animációs munkáiról is ismert Simon Balázs’ – áll az Odesa Films közleményében.

Megkerestük a klip rendezőjét, mondjon pár szót arról, hogyan került ő képbe, hogyan jött össze a projekt. Balázs azt írta:

„még évekkel ezelőttről ismertem a kiadónak a managerét, egy kis klipen dolgoztunk együtt anno, és azóta többször is beszélgettünk, hogy kéne valamit csinálni még közösen. Ezek sajnos nem valósultak meg, de most nyár vége felé keresett, hogy lesz egy nagyobb projektjük, amire szívesen meghívna pályázni. Én pedig mondtam, hogy szívesen. Erre pár hónap csend után bedobta, hogy David Guettáról lenne szó, érdekel-e. Én pedig óriási hajtásban voltam más munkák miatt, de persze nem hagyhattam ki!

Hozzátette, hogy a film sürgősen kellett nekik, nagyjából egy hónap volt rá koncepcióval együtt, szóval pár nap alatt kellett kitalálni az egészet.

A két napos forgatás egyébként Budapest és Székesfehérvár agglomerációjában zajlott. A klipet rendezte és írta Simon Balázs, fényképezte Szemerey Bence, vágta Szőke Barna. Főszereplő: Varga Ádám , mellékszerep: Hidasi Ildikó és Merán Márk. Stylist: Varga Réka, set designer: Farkas Clara. A stáb többi tagja itt.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!