Hatvan magyar színésznővel újraforgatták a Psycho híres zuhanyjelenetét

2020. október 15. – 15:05

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kattintson ide a legfrissebb hírekért!

Hatvan magyar színésznővel forgatták újra a Psycho című film híres zuhanyjelentét, utalva arra, hogy Alfred Hitchcock kultikus filmjét éppen 60 éve mutatták be.

A Psycho60 című perces rövidfilm mindegyik snittjében másik színésznő látható, köztük Törőcsik Mari, Péterfy Bori, Gubás Gabi, Osvárt Andrea, Haumann Petra, Ónodi Eszter, Hűvösvölgyi Ildikó, Kiss Ramóna, Pásztor Erzsi, Trokán Nóra, Hűvösvölgyi Ildikó, Döbrösi Laura és Farkas Franciska.

Végh Vozó Zoltán rendező filmjéhez a díszletet az Örkény Színházban építették fel, legyártották a henteskés pontos mását, a lefolyót, a zuhanyfejet, és minden megtettek, hogy megtalálják a tökéletes zuhanyfüggönyt is.

A kisfilm egy szülinapi rajongói projektnek indult, de annak köszönhetően, hogy igazán híres színésznők is elvállalták, egészen nagyra nőtt. Mivel a készítők mindenképp meg akarták mutatni, hogy melyik snittben ki látható, a stáblista végül hosszabb lett, mint maga a jelenet.

A projekthez még egy összehasonlító videó is készült, ami az eredeti jelenettel veti össze a magyar újraforgatott verziót:

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!