16 év után visszaköltözött Magyarországra Pap Rita és Bodnár Attila

2020. október 12. – 08:43

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Gyerekeik, Fanny és Krisztián miatt költözött Ausztriába 16 évvel ezelőtt a főként gyerekdalokkal ismertté vált Pap Rita és Bodnár Attila, miután azonban gyerekeik már elköltöztek osztrák otthonukból, Bodnárék hazatértek Magyarországra. A Blikknek adott interjújukban beszéltek egykori gyerekvállalásukról, arról, hogy az énekesnő nagyon nehezen esett teherbe, hét évig vártak rá: miután megépült a hűvösvölgyi házuk, nyugodtabb lett az életük.

„A sok stressz megszűnt, és az első gyerekdal, a Kuckó Mackó hatalmas sikert hozott, meg is történt a régen várt csoda is, végre állapotos lettem”

– idézte fel a múltat az énekesnő, aki Magyarországra visszatérve férjével műsort indított a Zenebutik csatornán Sztárshow címmel. Ebben lányuk mellett, aki szintén énekel, más hírességek is feltűnnek majd. Pap Rita egyébként nem szeretne már gyerekdalokkal fellépni. „A gyereklemezek egy lezárt korszak, ha írok is majd hasonló dalokat, azt csak az unokáinknak énekeljük majd” – tette hozzá az énekesnő, aki még visszajár Ausztriába, hetente tart ott zumbaórát.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!