Mohamed Fatima eladná a közösségimédia-oldalait

2023. augusztus 30. – 15:59

Másolás

Vágólapra másolva

„Eladóvá teszem az összes Mohamed Fatima-felületet, mert más vonalon folytatom tovább az életemet, és nem szeretnék már semmilyen social média felületen jelen lenni” – írta ki Facebook-oldalára Mohamed Fatima énekesnő, a Fekete Vonat egykori tagja.

Mohamed Fatima ezzel megválik az Instagram, a TikTok, a YouTube és a Facebook hivatalos oldalaitól. Facebookon 150 ezer követője van, Instagrammon 37,4 ezer. Azt nem írta le, hogy mennyi pénzért adná el ezeket az oldalakat, de privátban várja az érdeklődéseket. Posztját azzal zárta, hogy nem szeretné azt sem, ha a jövőben riport készülne az életéről vagy a munkájáról.

Mohamed Fatima egykori zenekara, a Fekete Vonat a 2000-es évek elején nagy népszerűségnek örvendett, 25 évvel az alakulásuk után, alig két évtizeddel a feloszlásuk után idén január 7-én álltak újra össze. Beat, LL Junior és Fatima a Papp László Sportarénában adtak koncertet. Azonban a Budapest Parkba május 6-ára meghirdetett Fekete Vonat-koncertet már lefújták. Úgy tűnt, pénzügyi vita robbantotta szét a zenekart.

Akkor azt írtuk, hogy durván 4-4 millió forint előleget vett fel hetekkel a Fekete Vonat január 7-i koncertje előtt Mohamed Fatima és Beat. Ez az összeg végül jócskán meghaladta azt, ami honoráriumként járt volna nekik. A szerződés szerint a profit 20 százalékára voltak jogosultak, de a várakozásoktól elmaradó jegyárbevétel miatt a nagyszabású, nagy költségvetésű rendezvény csak minimális nyereséget hozott a produkciónak, ami nem fedezte volna az ilyen nagyságrendű gázsit.

Azt nem lehet tudni, hogy Fatima mostani visszavonulásának köze van-e ehhez a konfliktushoz.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!