800 millió forintos támogatásra pályázhatnak a vidéki cukrászdák
Az egész országban egyre kevesebb a cukrászda.
Croissant: 2100 forint, nyereség: 500 forint – így keresik agyon magukat a budapesti luxuspékségek
Valóságos pékségforradalom tört ki az elmúlt években Budapesten, ahol egymás után nyitnak az elképesztően finom termékeket kínáló, de cserébe elég drága pékségek. Megnéztük, melyik mekkora...
Magyar macaronok kaptak menő francia elismerést
A Chez Dodo nevű budapesti macaronozó már tíz éve népszerű, most a La Liste francia ranglista legjobb öt cukrászdája közé választották.
Tovább fogynak a szórakozóhelyek és kocsmák: fél év alatt mintegy ezer ilyen hely zárt be
A koronavírus-járvánnyal indult hanyatlásnak a vendéglátóipar.
Brumm – mondta a medve, miután megevett hatvan muffint, és fizetés nélkül távozott
Egy connecticuti cukrászdába tévedt be az éhenkórász macilaci.
A legendás Fischer cukrászda fél évszázados története és utolsó napjai
Hogyan lehetséges egy percenként felforduló világban, hogy egy cukrászda 50 évig változatlan maradjon? És ha kibírja egy fél évszázad viharait, mi kell ahhoz, hogy végül mégis lehúzza a rolót?...
Bezárt a legendás újlipótvárosi Fischer Cukrászda
A több mint 50 éve működő cukrászda a környékbeliek kedvence volt, vasárnap végleg bezárt.
Ki éli túl a válságot, és ki zár be?
A megduplázódó alapanyagárakat, rezsit, bérköltséget képtelenség áremeléssel követni, mert annyiért nem lesz vendég. És ez egyre csak rosszabb lesz. Vendéglátósokkal beszélgettünk az éttermek...
Hatvanöt évig állt nyitva, most az áremelkedések miatt bezár a Budapest Cukrászda
Családi vállalkozás volt, a harmadik generáció üzemeltette, most lett végük az áremelkedés és rezsinövekedés miatt.
Már nem sokáig marad ezer forint alatt egy szelet torta
A cukrászok szerint nem tartható a 700-900 forintos ár.
Kövess minket Facebookon is!