Beszólogattak a Facebook-vezér Zuckerbergnek a szörfözése miatt

2021. július 5. – 13:38

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Sokféleképpen meg lehet ünnepelni egy nemzeti ünnepet, a Facebook-alapító Mark Zuckerberg nem a szokványos módját választotta. Július 4-én felpattant egy hidrofoilra, egy lebegő vízideszkára, és amerikai zászlóval a kezében megtett jó néhány kört, és persze ezt meg is örökítette. John Denver dala, a Take me home, country roads ment a mutatványa alatt.

Az olyan 12 ezer dollárba kerülő (3,5 millió forint) hidrofoilt hordszányasnak is lehet fordítani, és nagy előnye, hogy hullámmentes vízen is használható. A deszka a felhajtóerő miatt emelkedik ki a vízből, mint ezen a videón is látható.

Zuckerberg produkcióját nem fogadta egyöntetű éljenzés a Twitteren, persze volt, akinek bejött, de volt, aki azt posztolta róla, hogy Zuckerberg bemutatta, miért utálják a világ sok részén az amerikaiakat. Volt, aki arra célzott, hogy ennek az embernek kell dezinformációkat megszűrnie, hogy azok ne terjedjenek tovább.

A Twitteres gyűjtés mellett a Huffpost arra is emlékeztet, hogy a Facebook ellen 48 amerikai állam nyújtott be keresetet monopólium ellen versenyszabályok megsértése miatt, de a múlt héten a bíróság elutasította a keresetet. A cég értéke – történetében először – rögtön át is lépte az 1000 milliárd dolláros határt. A techóriás és a világ kapcsolatáról ebben a cikkben írtunk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!