16 millió forintba is kerülnek jegyek Adele Las Vegas-i koncertjeire

2022. július 26. – 08:09

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az énekesnő egy januárban elhalasztott, Las Vegas-i koncertsorozat új időpontjait novemberre jelentette be. A koncertek enyhén szólva sem olcsók: aki a szerencsejátékok fővárosában szeretné látni a brit énekesnőt, annak akár 41 ezer dollárba, azaz közel 16 millió forintba is kerülhet a jegye – számolt be a Bloomberg.

Az átütemezett koncertsorozat első éjszakájára, a Weekends With Adele-re (Hétvégék Adele-lel) a jegyek 600 és 41 280 dollár között mozognak a Stubhub jegyértékesítő platformon. Hétfőn két jegy egyenként 41 280 dollárba (16,1 millió forint) került, de elérhető volt hat másik jegy is, fejenként 20 ezer dollárért (7,8 millió forint).

Az énekesnő hétfőn jelentette be, hogy koncertjei novembertől márciusig tartanak majd. A műsorral a korábbi a tervek szerint januárban debütálták volna, de a kezdés előtti napon elhalasztották, ami nagy felháborodást váltott ki rajongói körében.

Ezt akkor sírva, egy Instagram-videóban jelentette be: „Tudom, hogy egyesek számára ez egy szörnyű döntés volt, és ezt mindig bánni fogom, de ez így volt a helyes” – mondta Adele.

A Las Vegas-i koncertsorozatok jellemzően jól fizető események, rengeteg pénzt szoktak keresni itt a hollywoodi sztárok. Az eddigi csúcstartó Celine Dion, aki a Best Odds szerencsejáték-oldal szerint 2003-tól 2007-ig tartó koncertsorozata alatt 385,1 millió dollárt (mai árfolyamon 150 milliárd forintot) keresett. Az ezt követő, 2011-től kezdődő nyolcéves tartózkodás alatt pedig 292,2 millió dollárt (114 milliárd forintot) hozott össze.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!