Pucolja a medencéket, neveli a kislányát, maszekban pedig vámpírokat öl

2022. július 12. – 14:14

Másolás

Vágólapra másolva

Megint egy film a Netflixen, amit minden jel szerint egy algoritmus alkotott: a Day Shift (Nappali műszak) főszereplője egy olyan muksó, ami elvileg medencéket pucol Kaliforniában, de valójában vámpírokat öl, és az értük kapott fejpénzből tartja el a családját. Nem telt el olyan sok idő a Bright óta, amiben Will Smith egy olyan kaliforniai rendőrt alakított, akinek egy ork volt a társa, és együtt nyomoztak a tündék és a varázslók között.

A Day Shift egy fokkal komolytalanabbnak tűnik, talán azért, mert a két főszereplőt Jamie Foxx és Dave Franco alakítják, vagy pedig azért, mert felbukkan a filmben Snoop Dogg, aki egy Terminátor 2-re emlékeztető golyószóróval aprítja a többieket egy adott ponton.

A Day Shift rendezője J. J. Perry, aki az IMDb szerint a kilencvenes évektől kezdve kaszkadőrként, koreográfusként és dublőrként is dolgozik, többek között olyan filmekben és sorozatokban, mint a Walker – A texasi kopó, a Mortal Kombat vagy a John Wick, az utóbbit ki is emelik az első előzetesben. Ami alapján a Day Shift tényleg olyan tipikus, félkomoly nyári hülyeségnek tűnik, ami régen nyár végén került a mozikba, most viszont augusztus 12-én érkezik a Netflixre.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!