Hamarosan érkezik a Shop-stop 3

2022. július 10. – 06:58

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az 1994-es Shop-stop igazi klasszikus kultfilm, amiért vagy rajonganak az emberek, vagy így 30 évvel később sem értik, mi a francot is ettek rajta mások. A filmet rendező és Néma Bob karakterét alakító Kevin Smith a '90-es évek óta számos kisköltségvetésű filmet csinált már a saját kis univerzumában, így készült el 2006-ban például a Shop-stop 2 is, vagy 2019-ben a Jay és Néma Bob folytatása, ami sajnos nem volt túl jó. Ez persze nem állítja meg Smitht, aki elkészítette a Shop-stop harmadik részét, és a színvonaltól függetlenül legalább azzal eldicsekedhet, hogy

három különböző évtizedben megjelenő filmekből (1994, 2006, 2022) rakott össze egy trilógiát.

A történet középpontjában ismét a jól ismert kisbolt, annak dolgozói és vásárlói vannak. Randal, az egyik eladó infarktust kap, ezért elhatározza, hogy még a halála előtt készít egy filmet az életéről, ami elsőre nem tűnhet túl izgalmasnak, hiszen 30 éve egy kassza mögött áll és filmeket néz a tévében.

A trailer nem tűnik annyira acélosnak, de legalább visszatér minden régi arc, köztük Jay és Néma Bob is, illetve feltűnik majd Rosario Dawson és az a Ben Affleck is, aki Smith 1999-es Dogmájának főszereplője volt. A filmet szeptember közepén mutatják be Amerikában, az itthoni forgalmazásról egyelőre nem tudni.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!