A Havas Jont alakító Kit Harington állt elő az új Trónok harca-sorozat ötletével

2022. június 24. – 18:26

A Havas Jont alakító Kit Harington állt elő az új Trónok harca-sorozat ötletével
Kit Harington, mint Havas Jon a Trónok harcában

Másolás

Vágólapra másolva

A Trónok harca írója, George R.R. Martin legújabb blogjegyzésében számolt be arról, hogy a regényekből készült sorozatban Havas Jont alakító Kit Haringtontól származik az ötlet, hogy a karakternek külön sorozatot szenteljenek. A múlt héten derült ki, hogy Harington főszereplésével érkezik az újabb, Trónok harca világába ágyazott sorozat.

Martin azt írja, hogy Kit Harington kereste meg őket az ötlettel. „Azt egyelőre nem árulhatom el, hogy kik lesznek a sorozat írói, alkotói, mivel erről még nem beszélhetünk, de őket is Kit szervezte be, ez az ő csapata” – titokzatoskodott Martin, aki azt is megerősítette, hogy természetesen részt vesz az ötletelésben, találkozott is már a csapattal. Egyébként a sorozat egyik másik sztárja, Emilia Clarke is arról beszélt a napokban egy interjúban, hogy Harington ötlete volt az önálló sorozat.

A Trónok harca univerzumot alaposan kifacsarják a következő években, több sorozat is készülőben van, a leghamarabb ezek közül idén augusztusban debütál, akkor indul ugyanis a Sárkányok háza.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!