Még mindig A mi kis falunk a legnépszerűbb tévésorozat itthon

2022. február 06. – 18:56

Másolás

Vágólapra másolva

A Nielsen és az RTL Sajtóklub adatai alapján összerakta a Sorozatjunkie, hogy mik voltak 2021 legnézettebb sorozatai Magyarországon. A listához csak heti sorozatokat néztek, és azoknak a legnézettebb epizódja szerepel az összesítésben.

A legnépszerűbb 2021-ben is A mi kis falunk volt, ami a Sorozatjunkie összesítése szerint 2017 óta vezeti a toplistát ebben a kategóriában minden évben. A legnézettebb epizódnak közel 1,1 milliós nézettsége volt az RTL-en, ezzel az egyetlen produkció, ami képes volt tavaly átlépni az 1 milliós nézettséget.

A második és harmadik helyen fej-fej mellett szintén két másik RTL-es sorozat, A Tanár és az Apatigris került, vagyis a három legnézettebb heti sorozat Magyarországon 2021-ben három magyar készítésű produkció volt az RTL Klubtól 18-49-es korosztályban.

Hogy mennyire népszerű A mi kis falunk, az jelzi igazán jól, hogy a 18-49-es, tehát kereskedelmileg a legfontosabb korosztályban még a Cool TV-n sugároztt ismétlés is baromi jól ment, 138 ezren nézték a legtöbben az egyik ismételt epizódot.

A top10-be ezeken kívül főleg török és német sorozatok vannak, mint például a Cobra 11 vagy A hegyi doktor.

Kövess minket Facebookon is!