Cate Blanchett kislánya sehogy sem akart matekot tanulni a karantén alatt, úgyhogy a színésznő beöltözött a tanárának

2022. január 18. – 14:30

Másolás

Vágólapra másolva

A nagyközönség valószínűleg soha sem láthatja majd Cate Blanchettet abban a szerepben, amit a 2020-as koronavírus miatti kijárási korlátozások idején otthonában, a gyermekei előtt eljátszott. Az Oscar-díjas színésznő hétéves kislánya, Edith ugyanis sehogyan sem volt hajlandó leülni matekozni, csak ha az édesanyja beöltözött a tanárának.

„Egyszerűen sehogyan máshogyan nem engedte, hogy tanítsak neki, csak ha beöltöztem a tanárának, és az ő hangján szólaltam meg. Így tanítottam a kislányomnak és egy sor plüssállatnak” – mesélte viccelődve az 52 éves színésznő a BBC-nek. Azonban amikor arra kérte a riporter, hogy mutassa meg, hogyan csinálta pontosan, a kétszeres Oscar-díjas színésznő azonnal hárított.

„Mrs. Venables Kyrke? Nem. Ez olyan traumatikus volt számomra, hogy tulajdonképpen le is tettem az én Mrs. Venables Kyrkémet. Ő akkor volt tanár, ő egy szent” – mondta a színésznő.

A Gyűrűk Ura és a Ne nézz fel! sztárja azt is mondta, hogy a legnagyobb tanulás az volt számára, amikor mind a négy gyermeke otthon tanult. „Rájöttem, hogy milyen hihetetlenek a tanárok. Már önmagában az egy drámai helyzet, amikor ki kell állnod egy harmincfős, gyakran unatkozó diák elé, hogy megpróbáld felkelteni az érdeklődésüket a középkori történelem iránt” – mondta Cate Blanchett.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!