Összeütközhet a Hold a Földdel a Függetlenség napja rendezőjének új filmjében

2021. november 1. – 19:41

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Roland Emmerich talán legismertebb katasztrófafilmes rendező, aki a pályafutása nagy részét azzal töltötte, hogy elképzelte, hányféleképpen pusztulhat el a Föld, egy város vagy valami hasonló, legyen szó a Függetlenség napjáról, a Godzilláról, a 2012-ről vagy a Holnaputánról. A rendező most sem lépett ki a komfortzónájából, a 2022-ben mozikba kerülő Moonfall című filmjében ugyanis – dobpergés – ismét veszélybe kerül a bolygónk. Ehhez érkezett most egy trailer:

Az alaphelyzet a következő: hazudtak nekünk az 1969-es holdraszállásról, ahol Neil Armstrongék olyan titokra leltek, amit később inkább eltitkoltak az emberiség elől. Ez a titok 50 évvel később üt vissza, méghozzá úgy, hogy a Hold jelek szerint össze fog ütközni a Földdel, ezzel kiirtva a komplett emberiséget. A trailer alapján ez a hatalmas titok valamiféle fura erő vagy szörny lehet, de mindenképpen valami olyasmi, ami hasonlít a Lost sorozatból ismert füstszörnyre.

A film a tervek szerint 2022 február elején kerül a mozikba. A főbb szerepekben Donald Sutherland, Halle Berry, Michael Pena és az a John Bradley szerepel, akit leginkább a Trónok harca Samwell Tarlyjaként lehet ismerni.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!