Kijött a Spielberg-féle West Side Story hivatalos előzetese

2021. szeptember 15. – 16:51

Másolás

Vágólapra másolva

Szerdán kijött a Steven Spielberg által rendezett West Side Story-film hivatalos előzetese. A világ egyik legismertebb musicaljét feldolgozó filmet december 10-én mutatják be az amerikai mozikban – írja a Hollywood Reporter.

Aki esetleg nem ismerné, a West Side Story egy modern korban játszódó Rómeó és Júlia-történet, amelyben két rivális banda egy-egy tagja egymásba szeret az 1950-es évek New Yorkjában. A valamivel több mint kétperces előzetes bemutatja Tony (Ansel Elgort) és Maria (Rachel Zegler) tiltott szerelmét, valamint a bandáik egymás iránti gyűlöletét.

A filmben Ariana DeBose, David Alvarez, Mike Faist, Josh Andrés Rivera, Corey Stoll, Brian d'Arcy James és az a Rita Moreno is szerepel, aki a West Side Story 1961-es filmes adaptációjában is játszott már. Moreno az akkori szerepéért megnyerte a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscart. Spielberg feldogozásában most egy özvegyet alakít. Korábban azt nyilatkozta, hogy az új adaptáció igyekszik sokkal inkább hű maradni az eredeti Broadway-darabhoz. A film forgatókönyvét Tony Kushner írta.

Az új West Side Story eredetileg 2020 decemberében jelent volna meg, de a koronavírus-járvány miatt többször elhalasztották a bemutatóját. A hivatalos amerikai megjelenés ezért átkerült idén decemberre.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!