Pamela Anderson helyi rekordáron adta el a fényűző malibui házát, amihez még privát partszakasz is tartozik

2021. augusztus 4. – 08:48

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Pamela Anderson helyi rekord négyzetméteráron, 11,8 millió dollárért (3,5 milliárd forintért) adta el a malibui házát – írja a TMZ. Az épület a meglehetősen felkapott Malibu Colonyban található, ami tele van híres lakókkal. Tom Hanks, Jeff Bridges és Bill Murray is élt ott korábban.

Eredetileg közel 15 millióért árulta, de végül úgy tűnik, engedett az árból. A 250 m²-es ház így négyzetméterenként 14,1 millió forintnyi dollárért kel el. Csak hogy legyen mihez viszonyítani: a Miniszterelnökségnek otthont adó, 17 600 m²-es Karmelita Kolostor összesen nagyjából 21 milliárd forintba került, ami 1,2 millió Ft/m²-es árat jelent.

A házhoz tartozik egy privát lagúna, egy saját partszakasz, egy tetőterasz tűzrakóhellyel, egy szauna, medence, négy hálószoba és egy különálló vendégház. Anderson lelkes állat- és környezetvédő, ezért az egész ház és minden bútor fenntartható forrásból származó alapanyagokból készült.

A Friedman Group ingatlanközvetítő oldalán több kép is szerepel az ingatlanról.

A vevő kiléte sem titok: a Kreiss bútorgyártó vezérigazgatója, Loren Kreiss csapott le a házra. Anderson már rég kiköltözött, méghozzá szülőföldjére, Kanadába. Közel 30 éve vett egy házat a Vancouver-szigeten, amit most fel szeretne újítani.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!