Arnold Schwarzenegger kémsorozatot készít a Netflixnek

2021. május 20. – 18:54

Másolás

Vágólapra másolva

A Netflix berendelte azt az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készülő sorozatot, amiről már tavaly novemberben is lehetett hallani, de akkor még bizonytalannak tűnt a projekt. Most már gyakorlatilag biztos, hogy elkészül a sorozat, a streamingszolgáltató nyolc darab egyórás epizódra kötött szerződést, és ennek bejelentésével néhány további részlet is kiderült az egyelőre cím nélküli sorozatról.

Kalifornia volt kormányzója egy CIA-nál dolgozó titkosügynököt fog játszani, akinek a lánya szintén CIA-ügynök. A csavar annyi, hogy nem tudják egymás valódi foglalkozását, de persze kiderül a dolog, amikor együtt kénytelenek dolgozni egy ügyön. A kémsorozatban így az akció mellett megjelenhet némi családi dráma – annak feldolgozása, hogy hazugságban élték addigi életüket –, de a készítők humort is ígérnek. Ez lesz az első tévésorozat, amiben Schwarzenegger főszerepet játszik.

Schwarzenegger Los Angelesben egy tavalyi lesifotón – Kép: Getty Images / BG004/Bauer-Griffin/GC Images
Schwarzenegger Los Angelesben egy tavalyi lesifotón – Kép: Getty Images / BG004/Bauer-Griffin/GC Images

Az osztrák származású filmsztár mellett Monica Barbaro alakítja majd a főhős lányát – őt idén a Top Gun folytatásában is láthatjuk. A sorozatot készítő produkciós cég a Skydance (ők már a Valós halál sorozatverzióján is dolgoztak a Netflixnek), a producer pedig Nick Santora, aki forgatókönyvíróként még a Maffiózókon és A szökésen is dolgozott, később pedig egyebek között a Skorpió című hekkersorozat showrunnere volt. Schwarzenegger természetesen úgy kommentálta a fejleményt, hogy nagyon várja már a közös munkát. A jelenleg 73 éves színész korábban a Két tűz között című filmben már játszott egy családja elől a foglalkozását eltitkoló ügynököt, abban is találkozott az akció, a humor és a sajátos családi dinamikából adódó dráma.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!