Halló, újra itt van Szilágyi János

2021. április 20. – 15:30

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Április 28-án indul Szilágyi János műsora a 168.hu-n, áll az internetes médium közleményében. Eszerint a legendás rádióssal szerdánként találkozhatnak újra a nézők, a Halló, itt vagyok! onnan folytatódik, ahol 1989 decemberében véget ért.

A műsor koncepciója ugyanaz, viszont április 28-tól nemcsak hallgatni, hanem nézni is lehet a 168.hu-n. Szilágyi élőben várja a telefonokat, szívesen beszélget bárkivel magánéleti kérdésekről, szerelmi és családi drámákról, az élet kényes, izgalmas, vagy akár tabu témáiról, írják a közleményben.

„Halló, újra itt vagyok, vagy újra itt leszek, szerdánként, este 7-kor bármit megbeszélhetünk, ami az életünk része, bármiféle témát megoszthatnak velem. A politikából és a járványból viszont már mindenkinek elege van, ezért arra kérem a telefonálókat, hogy ezekkel ne fárasszuk egymást.”

– mondta Szilágyi János, aki 85 évesen örömmel ül vissza a stúdióba. Aki szeretne telefonálni és beszélgetni Szilágyival az első adásban, az már akár most, előre jelentkezhet a halloittvagyok@168.hu címen.

A 168.hu-n ezenkívül két rendszeres műsort közvetítenek élőben: Fiala János Keljfeljancsi című reggeli rádióműsorát és Csernus Imre Lelkifröccs című beszélgetős műsorát.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!