Új előzetest kapott a Loki, a következő nagy Marvel-tévésorozat

2021. április 6. – 19:24

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Annak ellenére, hogy hónapok óta zárva vannak a mozik, és a Disney is kénytelen streamingen is bemutatni a következő nagy Marvel-filmjét, a háttérben javában dübörögnek a Disney+ új tévésorozatai. A WandaVision eredetiségéért nagyon oda voltunk, az ezt követő Falcon and the Winter Soldier című sorozatból pedig még pár rész hátra van. Ezután viszont következik a Loki, a következő nagy Marvel-sorozat Bosszúállók-szereplőkkel, amelyhez megjelent hétfőn egy új előzetes is.

Ahogy az a Disney+-ra készülő Marvel-sorozatoknál lenni szokott, a Loki is egy Bosszúállók-filmekben felbukkant karakterre összpontosít, azonban most nem egy hősre, mint eddig, hanem Thor testvérére, a csínytevés északi istenére, Lokira. Loki hatalmas közönségkedvenc lett az évek során köszönhetően Tom Hiddlestonnak, és a trailer alapján a szólósorozata is egész érdekesnek tűnik. Az más kérdés, hogy még egy kevésbé laikusnak is nehéz elsőre megmondani, pontosan mit is lehet látni.

Azt eddig lehetett hallani, hogy Loki egy amolyan tér- és időzsaru lesz, egy világok és dimenziók között létező szervezet embere, akinek az a dolga, hogy helyre hozza az idősíkokban keletkezett gondokat, amelyek részben éppen neki is köszönhetők. Ennél konkrétabbat a trailer alapján sem tudunk írni azon kívül, hogy Loki valószínűleg a saját alternatív világokban élő másait fogja levadászni Owen Wilson segítségével, aki meglepően sokat szerepel az új előzetesben.

A Loki nem sokkal a Falcon and the Winter Soldier után következik, és június 11-én kerül fel az első rész a Disney+-ra, amit Magyarországról továbbra is csak különböző trükközésekkel lehet elérni, amíg hivatalosan el nem indul nálunk is a szolgáltatás.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!