Szellemekkel és természetfelettivel tér vissza Sherlock Holmes a Netflixre

2021. március 15. – 18:39

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Természetfeletti szállal, egy fiatal csapattal, rejtélyes Dr. Watsonnal és a viktoriánus Londonnal jelentet meg nyolcrészes sorozatot a Netflix, The Irregulars címmel.

„Különcök csapata természetfeletti bűntényekben nyomoz Dr. Watson és titokzatos társa, Sherlock Holmes megbízásából”

-írja a Netflix leírása a sorozatról. A streaming-szolgáltató korábban Enola Holmes címmel mutatta be a Sherlock Holmes nővéréről szóló sorozatát, most pedig a csatorna saját gyártású alkotásával tovább bővíti a Holmes-univerzumot: Beával, Jessievel, Spikekal és Leóval, a fiatal Baker Street-i bandával.

A történetben szereplő Jessie-t, aki látja „a normális emberek által nem látható dolgokat, mint a szellemeket”, Darci Shaw (Judy) játssza. Mellette szerepel Thaddea Graham (Levél a királynak), Jojo Macari (Szexoktatás), McKell David (Legacy), illetve Harrison Osterfield (Bosszúállók).

Az irregulárisok csapata Arthur Conan Doyle eredeti Sherlock Holmes történeteiben is megjelent, mint a Baker Street fiatal csapata, mely sokszor szolgáltat információt Holmeséknak. A sorozat Magyarországon „A Baker Street-i vagányok” címmel jelenik meg március 26-án.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!