Tom Brady úgy dobálja a bajnoki serleget, mintha csak egy sört passzolna át a haverjának

2021. február 10. – 22:20

Másolás

Vágólapra másolva

Hetedjére lett bajnok az NFL-ben Tom Brady, aki 43 évesen, egy új csapattal gyakorlatilag megdöntött minden fontos rekordot, amit egy irányító megdönthet. Brady a hét bajnoki címével az NFL abszolút csúcstartója, azonban az még egy ilyen tapasztalt győztestől is szokatlan látvány, ahogyan a győzelemért járó Vince Lombardi-trófeával bánt a csapata ünneplésén.

Egy Twitterre feltöltött videón az látható, hogy Brady és még sokan mások motorcsónakokon és jachtokon ünneplik a Tampa Bay Buccaneers bajnoki címét, majd az egyik hajóról ordibálni kezdenek Brady felé. A játékos erre fogja magát, és elkezdi himbálni a kezében a 3 millió forint értékű, tiszta ezüstből készült Vince Lombardi-trófeát, és úgy tűnik, mintha át akarná dobni a serleget az őket követő hajóra. Aztán tényleg átdobja.

Még nézni is rossz, ahogy Brady, mintha csak egy doboz sört akarna átdobni a haverja csónakjára, fogja a trófeát, lendít rajta párat, majd szép ívelten áthajítja az őket követő hajón tartozkodó emberek kisebb csoportjának. Szerencsére a serleget sikerült elkapni, és nem esett a vízbe a trófea, amit a legtöbb NFL-játékos soha életében nem foghat meg, nemhogy megnyeri hétszer, majd áthajítja a víz felett.

Brady bátorsága úgy különösen érdekes, hogy a Tampa Bay története során mindössze másodjára nyert a Super Bowlon.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!