Egy 90 éves amerikai férfi 10 ezer dollárt fizetett, hogy nyomtatott hirdetésben reklamáljon a lassú internet miatt

2021. február 10. – 20:04

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy 90 éves kaliforniai férfi két hirdetést vásárolt a Wall Street Journalban nagyjából 10 ezer dollárért (közel 3 millió forint), hogy reklamálhasson a lassú internetelérése miatt, írja a Fox29.

A férfi az AT&T nevű internetszolgáltató vezérigazgatóját akarta elérni, mert lassú volt az internet az otthonában. A 90 éves Aaron M. Epstein a hatvanas évek óta az AT&T ügyfele, habár szerinte a vállalatnak még lenne hova fejlődnie a gyorsabb internetelérés szempontjából. A férfi kiemelte, hogy az elmúlt 20 évben nem volt semmilyen panasza a céggel, de amikor a streaming széles körben népszerű lett, a szolgáltató internetének sebessége és minősége is megromlott.

Epstein szerint a romlás folyamatosan érezhető volt, „olyan filmezni, mintha diavetítést néznék” – panaszolta. Mivel a vállalat sokadjára sem tett semmit az ügy érdekében, ezért döntött úgy Epstein, hogy utolsó lépésként egy hirdetésben hívja fel a cég figyelmét a problémára. A két megvásárolt hirdetés egyike a texasi Dallasban futott, ahol a vállalat székhelye van, a másik pedig Manhattanben.

A hirdetésben egy nyílt levél állt, melynek címzettje az AT&T vezérigazgatója lett. Az üzenetben többek között olyasmik állnak, minthogy

„Sajnos azoknak az embereknek, akik N. Hollywoodban élnek, az AT&T mára komoly csalódást okoz. (…) Lépést kell tartanunk a jelenlegi technológiával, ezért kerestük meg az AT&T-t, hogy gyors internetszolgáltatást nyújtson nekünk.”

Epstein elmondása szerint hirdetését vegyes reakciók fogadták, az AT&T viszont kapcsolatba lépett vele, ügye állítólag folyamatban van.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!