Híreket olvas a vadnyugaton Tom Hanks az első westernjében

2020. október 22. – 18:18

Másolás

Vágólapra másolva

Megjelent a News of the World c. film első előzetese, amelynek rögtön két érdekessége is van. Az egyik, hogy újra együtt forgatott a hat Oscarra jelölt Phillips kapitány után Paul Greengrass és Tom Hanks. A másik, hogy ez az első westernfilmje Hanksnek a pályafutása során.

A történetben Hanks egy Captain Jefferson Kyle Kidd nevű férfit alakít, aki polgárháborús veteránként járja a vidéket, hogy híreket olvasson olyan apró településeken, ahová csak nehezen jut el az információ. Az utazás során aztán megismerkedik egy kislánnyal, akit indiánok neveltek fel és szakították el a rokonaitól. Kettőjük kapcsolatáról szól majd a News of the World, ami az előzetes alapján inkább lesz Oscar-gyanús dráma, mint lövöldözős western.

A filmet hivatalosan karácsonykor mutatják be Amerikában, nálunk pedig február elején, de a pandémia idején ezek a dátumok bármikor változhatnak.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!