Ezeket a hangokat mind kiadtam magamból élőben is

2020. október 18. – 07:06

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Megbotránkoztató, elgondolkodtató, figyelemreméltó, megható, szarkasztikus, vicces, botrányos – hétről hétre számos emlékezetes mondat hangzik el közszereplők szájából, jelenik meg munkatársaink tollából. Ezekből válogatunk minden hétvégén: ez itt a 7per7, a mögöttünk hagyott hét legemlékezetesebb hét idézete a Telexen.

1. Mondhatjuk, hogy a kormányfő ügyes vezércselt alkalmazott az orvosi kamara ellen, behúzta a kamarát a csőbe, bevitte a málnásba, és mondhatjuk azt is, hogy átverte őket.

2. Ebből a kicsit pszichotikus állapotból a hallgatók kimozogjanak, hazamenjenek, beszélgessenek a szüleikkel, egy kicsit nyugodjanak meg

3. Erőfeszítésem és őszinteségem nem volt elég ahhoz, hogy megszabadítsuk népünket szenvedéseitől.

4. Az a veszély nem fenyeget, hogy a XVII. kerületben Gy. Németh Erzsébet megnyeri a választást. Ezt pedig a későbbi humán ügyekért felelős főpolgármester-helyetteséről mondta Karácsony.

5. Az adatbázisban szereplő aktív politikusok között megtalálható Kubatov Gábor Fidesz-pártigazgató, maga is ismert listázó.

6. A pszichiáterprofesszor 16 évig dolgozott az egyetemen, emellett vezető külföldi egyetemen volt vendégoktató, és számos nemzetközi folyóirat szerkesztésén dolgozik (...) Az orvost 22 pontban találták „alkalmatlannak.”

7. Ezeket a hangokat egyébként a cikk írása közben mind kiadtam magamból élőben is, de sajnos írásban nem hangzik olyan jól, hogy OOOOOOOOOOOOOOOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!