Vajon belebukik az elnökjelölt a pénzügyi botrányba? (x)

2021. július 21. – 12:05

Vajon belebukik az elnökjelölt a pénzügyi botrányba? (x)
Kad Merad a Baron Noir című francia sorozatban – Forrás: Direct One

Másolás

Vágólapra másolva

Az is kérdéses, hogy Laugier megtudja-e őrizni előnyét a francia elnöki versenyfutásban, de a kampányfőnökének szinte biztosan mennie kell.

Vizsgálat indul egy lehetséges kampányfinanszírozási visszaéléssel kapcsolatban Dunkerqueben. A város polgármestere, Philippe Rickwaert ellen, aki egyben Francis Laugier kampányfőnöke is a francia elnöki székért folytatott versenyben, ezért kifejezetten kényes az ügy.

A két politikus nem csak szakmai, hanem baráti viszonyt is ápol, így különösen kellemetlen a kialakult helyzet. Nem mellékesen Rickwaert volt az eddigi esélyes a Szocialista Párt elnöki pozíciójáért, amennyiben Laugier nyeri a szavazást. Valószínűleg erről a lehetőségről azonban már most, a vizsgálat kimenetelétől függetlenül le kell mondania.

Az üggyel kapcsolatban egy kétes hírű üzletember neve is felmerül, Gérard Balleroy-é, aki szokatlan módon, nem a kampánypénzek eltüntetésében, hanem azok észrevétlen visszapótlásában játszhat fontos szerepet.

Ez akár egy valós politikai hír is lehetne, de nem az. Csupán egy kis ízelítő a Baron Noir, Canal+ gyártású díjnyertes politikai thriller sorozatból.

Niels Arestrup és Kad Merad a Baron Noir című francia sorozatban – Forrás: Direct One
Niels Arestrup és Kad Merad a Baron Noir című francia sorozatban – Forrás: Direct One

Nézd a Direct One új, saját TV-csatornáján és a Direct Now alkalmazásban is!

A csatorna Magyarországon egyedül a Direct One szolgáltatásában érhető el.

Minden héten összesen 4 új sorozat-epizód érkezik, hétfőnként és csütörtökönként is két-két résszel, 21:30-tól. A sorozat első évadának záróepizódját ezen a héten csütörtökön láthatják a nézők, míg jövő héttől már a második évaddal bővül a csatorna kínálata, amely még több váratlan fordulatot, izgalmat és új szereplőket tartogat. Ha valaki lemaradt volna az első évadról, akkor a Direct Now alkalmazás videótárában bármikor elérheti, visszajátszhatja a korábbi részeket.

Forrás: Direct One
Forrás: Direct One

A Baron Noir premierjét olyan más filmsorozatok is követik, mint a Pros and Cons első két évada, a Moscow Noir első évada, a Kemény leckék első két évada, a Tökös ötös első évada, vagy a Paris Police 1900 első évada. Ezek közül több először és az elkövetkezendő időszakban kizárólag a Direct One-nál érhető el az országban.

További információ a www.directone.hu oldalon, a Direct One Facebook és Direct One Instagram oldalán érhető el.

Direct One. Csodák várnak.

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, aminek a megrendelője a Direct One.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!