Tavasszal folytatódik Friderikusz Sándor új műsora

2021. február 2. – 21:07

frissítve

Tavasszal folytatódik Friderikusz Sándor új műsora
Fotó: RTL Klub

Másolás

Vágólapra másolva

Az Életünk története 2. évada tavasszal új párokkal, házastársakkal folytatódik.

Az RTL Klub az előzetes elképzeléseknek megfelelően a tavaszi szezonban folytatja Friderikusz Sándor az Életünk története – sztárpárok jövőutazása című műsorát, írja a Media1.

A műsorban Friderikusz Sándor ismert vendégeit profi sminkmesterek maszkírozzák el és öregítik meg, a műsorvezető pedig arról beszélget velük, mit gondolnak az öregedésről, új külsejükről, és mit szeretnének majd elérni az adott életkorukra.

Friderikusz hosszú kihagyás után tért vissza ősszel a képernyőre, a műsornak az őszi szezonban hat része volt látható, hat különböző párossal. Az első évadban Járai Máté és Járai Kíra, Schobert Norbert és Rubint Réka, Balsai Móni és Ujj Mészáros Károly, Peller Anna és Peller Mariann, Gáspár Laci és Gáspár Niki, valamint Nagy Ervin és Borbély Alexandra szerepeltek. Az Életünk története 2. évada tavasszal új párokkal, házastársakkal folytatódik.

A műsorvezető a HVG-nek novemberben adott interjújában többek között azt mondta, saját magát szakmai szempontból, alapos, lelkiismeretes és máig szenvedélyes televíziós szakembernek tartja, illetve, hogy milliónyi magyarhoz hasonlóan ő is leszokott az elmúlt években a tévénézésről, mert szerinte a hazai tévés szakma „elkorcsosult és elbutult”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!