M. Richárd

RSS

Belföld
InfoRádió: M. Richárd nem kerülhet gondnokság alá

Az eljárást a Dózsa György úti baleset okozójának közeli nő ismerőse indította el. Valószínűleg azért, hogy így mentse ki a férfit a felelősségre vonás alól.

Belföld
Kétmillió forintot ajánlott a biztosító az M. Richárd-féle baleset után a 37 éves áldozat kétéves kisfiának

Másik kétmillió forintot kapott volna a férfi felesége. A nő annyira felháborítónak találta az ajánlatot, hogy bíróságra vitte az ügyet. Három éve pereskedik azért, hogy legalább annyit fizessen a biztosító, amennyi M. Richárd Mercedesének értéke volt.

Belföld
Megint letartóztatják M. Richárdot

Erről döntött a Fővárosi Törvényszék hétfőn. M. Richárd barátnője covidos lett, ezért ő nem jelent meg az ülésen. Az ügyészség azután indítványozta a 43 éves férfi letartóztatását, hogy M. Richárd szilveszterkor a belvárosi éttermében bulit tartott, ahol – a gyanú szerint – nemcsak terítette, hanem használta is a kábítószert. A bíróság eggyel szorosabb felügyelet alá helyezte a férfit.

Belföld
Ügyészség: M. Richárdnál kábítószert találtak szilveszterkor, amiből fogyasztott is

A Fővárosi Főügyészség ezért indítványozta a férfi letartóztatását. M. Richárd egyébként most sem hagyhatja el Budapestet, mert tavaly októberben jogosítvány nélkül vezetett.

Belföld
Engedély nélkül nem hagyhatja el Budapestet M. Richárd

Bűnügyi felügyelet alá helyezték a Dózsa György úti gázolót, hetente kétszer jelentkeznie kell a rendőrségen.

Belföld
M. Richárd egy edzőteremben gyúrogatott, ami a járvány miatt nyitva sem lehetett volna

A rendőrség védelmi intézkedés megszegése miatt tett feljelentést.

Belföld
M. Richárd letartóztatását kéri az ügyészség

Első fokon négy év letöltendő fogházbüntetésre ítélték a Dózsa György úti gázolót. A Fővárosi Főügyészség másodfokon súlyosbítaná az ítéletet.

Belföld
Miért nem volt indokolt a bíróság szerint M. Richárd letartóztatása?

Merül fel a kérdés, miután a halálos balesetet okozó, első fokon négy évre ítélt férfi jogosítvány nélkül vezetett egy német rendszámú Mercedest.

Belföld
M. Richárdot nem zavarja, hogy nincs jogosítványa, egy Mercedesszel hajtott a Váci úton

Szűk két hete kapott első fokon letöltendőt, és tiltották el a vezetéstől a Dózsa György úti halálos baleset elsőrendű vádlottját.