Felrobbant egy kebabozó Csepelen

2021. március 27. – 07:46

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Robbanás történt, és teljesen leégett a kebabozó gyorsétterem a csepeli Kossuth Lajos utcában péntek délután. A huszonöt négyzetméteres üzlethelyiségben három vízsugárral oltották el a tüzet a fővárosi tűzoltók.

Négy gázpalackot hoztak ki az odabentről. A tűz a szomszédos üzlethelységekre nem terjedt tovább.

Egy olvasónktól kaptunk videófelvételeket a helyszínről. A Telexnek küldött egyik videón látszik, amint rendőrök vezetnek el bilincsben egy férfit. Erre rákérdeztünk a rendőrségnél péntek este, amint választ kaptunk, frissítjük a cikkünket.

A katasztrófavédelem információi szerint hét ember sérült meg. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője péntek este az MTI-nek azt mondta: négy mentőegységet riasztottak a helyszínre. Egy férfi és egy nő az arcán, illetve a nyakán égési sérüléseket szenvedett. Őket be kellett vinni a sürgősségi osztályra. A helyszínen volt egy csecsemő és egy 10 év körüli kislány is. Ők Győrfi szerint látszólag nem sérültek meg, de kivizsgálásra őket is kórházba vitték a mentők.

Hogy mi maradt a kebabozóból, megmutatja ez a videó az utómunkálatokról, amit szombat reggel tett közzé a Fővárosi Katasztrófavédelem.

Át kellett vizsgálni annak a földszintes, több üzletnek helyet adó épület tetőszerkezetét is, ahol a kebabozó volt.

A robbanás, illetve a tűz keletkezésének körülményeit a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!