Ajándékozz karácsonyra Telexet!

2020. december 10. – 21:07

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az idei karácsony egészen biztosan szokatlan lesz, és nemcsak azért, mert a koronavírus-járvány teljesen átírta a hétköznapjainkat is, hanem azért is, mert ez az első karácsony, amikor Telex-támogatást is lehet már ajándékba adni.

Kinek ajánljuk a Telex támogatását?

Tulajdonképpen mindenkinek! Azoknak pedig különösen, akiknek fontos a szabad sajtó, szeretik az újságunkat, fontosak számukra a kíváncsi, korrekt, kritikus anyagok, szeretnének emlékezetes, egyben hazánk sorsát pozitívan befolyásoló ajándékot adni a szeretteiknek.

Meg persze azoknak is, akik vonzódnak a gyönyörű oklevelekhez, ugyanis mindenki, akinek Telex-támogatást ajándékoznak kap egy ilyen egyedi, névre szóló oklevelet, amit aztán ki lehet nyomtatni, kirakni a falra, vagy bárhová, ahol az ember a nagy becsben tartott apróságait tárolja.

Hogy működik az ajándékozás?

Nagyon egyszerűen! A karácsonyi támogatás oldalunkon található egy Ajándékba adom gomb, ezt kell megnyomni, kitölteni a megfelelő adatokat, hogy ki adja az ajándékot, és kinek szánja, beírni a támogatás összegét, illetve hogy rendszeres vagy alkalmi támogatásról van szó, és mehet is a dolog. Illetve, ha szeretnéd, hogy a Telex virtuális angyalkája kivigye a megajándékozott szerettednek a nevében indult támogatásról szóló csodaszép oklevelet, akkor az e-mail-címét is add meg (ne aggódj, az adatvédelmi előírásoknak megfelelően fogjuk kezelni).

Irány a támogatás oldal! >>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!