Hogyan válts könnyen, gyorsan pénzt? Mutatjuk!

2024. május 7. – 11:00

Hogyan válts könnyen, gyorsan pénzt? Mutatjuk!

Másolás

Vágólapra másolva

Rengeteg – és egyre több – élethelyzetben van szükségünk forint helyett más pénznemre. Utazáshoz, külföldi rendeléshez vagy épp ahhoz, hogy ne forintban tartsuk a pénzünk inflációs időszakban. Az Erste George egyszerű, gyors és olcsó megoldást kínál.

Ugyan egyre inkább digitalizálódunk, az emberek jelentős része még mindig egy pénzváltót keres fel, mielőtt nyaralni indulna és nem feltétlenül tudja, hogy az út során kártyájával vagy váltott pénzzel fizessen. Ahogy az sem könnyen megugorható feladat a többség számára, ha devizában – és lehetőleg nem otthon eldugva – tartaná a pénzét.

Az Erste internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatása, a George a legegyszerűbb válaszokat adja ezekre a problémákra. Olyan rugalmasan és egyszerűen válthatunk devizát és fizethetünk azzal, ahogy azt korábban csak néhány globális alternatív fintech szolgáltatónál láthattuk. Akikre nem feltétlenül bízza örömmel az ember a pénzét.

Hogyan működik?

Az Erste díjcsomaggal rendelkező ügyfelei bármikor pluszköltségek nélkül nyithatnak devizaszámlát maguknak. Majd a George online felületén vagy az appban az aktuális napi árfolyamon válthatnak rejtett költségek nélkül pénzt – néhány gombnyomással/ érintéssel. És hogy hogyan használhatod az átváltott pénzt, ha nem csak félretennél?

Még csak plusz bankkártyára sem lesz ehhez szükség, hiszen a George segítségével bármikor hozzárendelhető az adott devizaszámlához az itthon is használt kártya. Ezt megteheted a repülőtéren indulás előtt, vagy a hálószobában is, ha hirtelen felindulásból rendelnél valamit a neten.

Nem lesz átváltási díj vagy más rejtett költség, nincs árfolyamkockázat. Van viszont egy, univerzálisan használható kártya és akár több, bármikor elérhető számla.

A cikk megjelenését az Erste támogatta

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!