Nagy sebességgel ütközött kanyarodó Suzukinak, majd fának egy Mercedes-AMG

2024. május 5. – 18:54

Nagy sebességgel ütközött kanyarodó Suzukinak, majd fának egy Mercedes-AMG
A balesetben összeroncsolódott Mercedes-AMG – Fotó: Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Másolás

Vágólapra másolva

Két halálos áldozattal járó közlekedési baleset történt szombat délután a Baranya vármegyei Szalánta közelében, az 58-os számú főúton, ahol három autó ütközött össze. Az esetről részletesen beszámoló BAMA hírportál a rendőrség tájékoztatása nyomán azt írta, hogy mindhárom autó Pécs irányába haladt, amikor a legelső kanyarodni kezdett, majd összeütközött az előzni próbáló Mercedesszel. Ez utóbbi lesodródott az útról, többször megpördült, felborult, és egy fának csapódott. Utasai, egy férfi és egy nő a helyszínen meghaltak.

Az ütközéskor kettészakadt Suzuki – Fotó: Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Az ütközéskor kettészakadt Suzuki – Fotó: Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Az ütközés hatására a Suzuki Ignis is kettészakadt, a benne ülök közül egy idős nőt súlyos-életveszélyes, egy gyereket pedig súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. Az esetről a Sportal azt írta, hogy a Mercedes volánjánál Stétz Dániel testépítő és MMA-harcos ült, aki a Budapest és Környéke portál szerint egy hónapja árulta az interneten az AMG GT63s 4Matic+ típusú sportautót. A sportolót számos Facebook-bejegyzésben búcsúztatták ismerősei, kedvelői, a baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok.

Az RTL Híradó információi szerint a balesetben résztvevő autók közül egy Audi ért össze először a Suzukival, amikor az éppen az út bal oldalán lévő földútra akart bekanyarodni. Az Audi vezetője sérülés nélkül megúszta a balesetet, de az első becslések szerint legalább 200 km/óra sebességgel érkező Mercedes-AMG vezetője nem tudta elkerülni az ütközést, ezután sodródott le az útról, majd ütközött fának.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!