Bodrogi Gyula elesett a Nemzetiben, megrepedt egy csontja, de továbbra is játszik

2024. március 25. – 13:33

Másolás

Vágólapra másolva

„Sajnos elestem. Jöttem le a színház lépcsőjén a színészbejárónál, amikor beakadt a sarkam és putty, már a földön is voltam. Ez nagyjából tíz napja történt” – mondta a Blikknek Bodrogi Gyula, akit az esés után azonnal orvoshoz vittek. A színészt azonnal orvoshoz vitték, megvizsgálták, és kiderült, hogy elrepedt az egyik csont a bal karjában. A 89 éves színművész azt mondta a lapnak, hogy a baleset 10 napja történt, jól van, és dolgozik is, fellép az Egri csillagokban is, és szerinte senki nem fogja majd észrevenni a sérülését a színpadon.

Bodrogi Gyulát a hétvégén a közelgő születésnapja alkalmából köszöntötték rokonai, barátai, színésztársai a Karinthy Színházban, ott is felkötött karral szerepelt a színpadon.

Tavaly novemberben súlyos baleset történt a Vidnyánszky Attila vezette Nemzeti Színházban, a Rómeó és Júlia előadása közben három métert zuhant Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia színészek. Mindkettőjüket kórházba szállították, és komoly sérüléseket szenvedtek. Szász Júlia pár napja a Hvg-nek beszélt a balesetről és annak következményeiről is.

A baleset másik elszenvedője, Horváth Lajos Ottó most nemrég mutatkozott először közönség előtt a Most vagy soha! premiervetítésén, amelyben az egyik főszerepet játssza. Ott azt mondta a 60 éves színész, hogy minimum egy év kell még ahhoz, hogy teljesen rendbe jöjjön. A Blikknek korábban egyikük ügyvédje azt nyilatkozta, hogy még mindig nem kaptak kártérítést a Nemzetitől a baleset miatt.

Egy ideig úgy tűnt Vidnyánszky vállalja a felelősséget a baleset miatt, és lemondott színházigazgatói posztjáról, amit aztán nem sokkal később visszavont, mondván, nélküle nem tudna működni a Nemzeti Színház. Erre is reagált a Most jövökben Alföldi Róbert.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!