Superman visszakaphatta a piros alsógatyáját

2024. május 6. – 22:03

Másolás

Vágólapra másolva

James Gunn, a DC filmes törekvéseinek kicsit több mint egy éve kinevezett vezetője (és lássuk be, talán utolsó reménye) egy kis kedvcsináló képet villantott az új Supermanről, David Corenswetről. Az Instagramon posztolt képen a színész épp az ikonikus csizmáját húzza fel, és ha a szemünk nem csal, a híres hős ruhájának egy klasszikus, méltatlanul hátrahagyott eleme is visszakerül az Acélemberre:

a kívül hordott, piros alsónadrág.

Gunn tavaly januárban jelentette be, hogyan néz ki a DC filmes univerzumának következő fázisa. Az első film a Superman Legacy lesz 2025-ben, és az új színész újraindítja a karakter történetét. Bár Cavill 2022 végén még azt mondta, hogy továbbra is ő játssza majd Supermant, Gunnék közölték vele, hogy ez sajnos nem egészen így alakul.

A harmincéves David Corenswet leginkább A politikus című sorozatból és a 2022-es horror-előzményfilmben, a Pearlben játszott főszerepéről ismert. Lois Lane-t az Emmy-díjas Rachel Brosnahan alakítja majd, aki a nagy sikerű A káprázatos Mrs. Maisel című sorozat főszereplője, de korábban szerepelt a Kártyavárban és a Manhattanben is.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!